قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۲/۲۰ - ۲۱:۳۷
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت وگو با«سراج۲۴»

شبهه‌افکنی در وظیفه شورای نگهبان نسبت به صلاحیت‌ها جنگ روانی دشمن است/هیچ ابهامی در عملکرد شورای نگهبان وجود ندارد

اینکه از گذشته تاکنون به برسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان حمله شده است یک جنگ روانی است که پشتیبان اصلی این جنگ دشمنان انقلاب هستند.

شبهه‌افکنی در وظیفه شورای نگهبان نسبت به صلاحیت‌ها جنگ روانی دشمن است/هیچ ابهامی در عملکرد شورای نگهبان وجود ندارد

 
اینکه از گذشته تاکنون به برسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان حمله شده است یک جنگ روانی است که پشتیبان اصلی این جنگ دشمنان انقلاب هستند، اما باید بدانند که هر کاندیدایی در جمهوری اسلامی باید از فیلتر شورای نگهبان عبور کند.
محمد اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با سراج24 با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری که فرمودند: «اینکه برخی تلاش دارند، تایید صلاحیت‌ها در انتخابات را به عنوان یک اشکال نظام اسلامی مطرح کنند، سخن غیرفنی و ناشیانه ای است زیرا بررسی صلاحیت کاندیداها و عبور آنها از صافی های قانونی، در دموکراسی های دنیا وجود دارد» گفت: دشمنان جمهوری اسلامی هر زمان که بحث انتخابات مطرح می‌شود، با ترفندهای مختلف وارد صحنه می‌شوند تا پیرامون ابعاد انتخابات شبهه‌افکنی کنند.
وی افزود:برای اینکه انتخابات را از شور و حال بیندازند و آن را زیر سوال ببرند از قبل اقداماتی را به صورت هدفمند انجام می‌دهند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای این هدف آنها به راههای گوناگون روی می‌آورند یکی از ترفندهای آنها هجمه به شورای نگهبان است، در طول سالیان گذشته به روشهای مختلف حجیت شورای نگهیان در مورد انتخابات را زیر سوال برده‌اند.
کوثری گفت:در 34 سال  گذشته به همین تعداد انتخابات داشته‌ایم و به جز چند انتخابات شوراهای شهر و روستا که ناظر وزارت کشور بوده است، شورای نگهبان نظارت خوبی بر انتخابات داشته و سلایق مختلف در انتخابات‌ها کاندیدا شدند و بسیاری از آنها مورد تایید قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه همه کشورها بررسی صلاحیت کاندیداها به نوعی وجود دارد، افزود: اصل موضوع صلاحیت کاندیداها بستگی به پرونده و سابقه آنها دارد، باید دقیق پرونده کاندیداها بررسی شود و این تنها مخصوص کشور ما نیست، اصل آن در همه کشورها وجود دارد اما شکل آن تفاوت دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اینکه از گذشته تاکنون به برسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان حمله شده است یک جنگ روانی است که پشتیبان اصلی این جنگ دشمنان انقلاب هستند، اما باید بدانند که هر کاندیدایی در جمهوری اسلامی باید از فیلتر شورای نگهبان عبور کند.
وی با بیان اینکه مردم همیشه از اقدام شورای نگهبان حمایت کرده‌اند، افزود: اطمینان دارم این شورا نسبت به چارچوب کاندیدای طراز انقلاب اسلامی کوتاه نخواهد آمد و حمایت مردمی را نیز دارا است.
کوثری، توانمندی، اخلاقیات، اعتقاد به ولایت فقیه، اعتقاد به قانون اساسی و انقلاب و عملکرد خوب را از جمله مولفه‌های لازم برای تایید صلاحیت افراد دانست و گفت: در قانون اساسی چنین وظیفه‌ای به شورای نگهبان محول شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هیچ ابهامی در کار شورای نگهبان وجود ندارد و کسانی که می‌خواهند خارج از این چارچوب شورای نگهبان عمل کنند به بیراهه می‌روند.
وی در مورد عملکرد مسئولان در مورد گرانی‌ها نیز گفت: درصدی از گرانی‌ها به مسئله تحریم بازمی‌گردد اما بخش قابل توجهی از آن به دلیل نبود تدبیر درست از سوی مسئولان بوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: این امر موجب شد ثبات در بازار از بین برود و نظارت نیز قابل قبول نبود که موجب شد کنترل دقیقی صورت نگیرد و گرانی‌ها در کشور پایدار بماند

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••